Overgewicht

Overgewicht kan voor iemand een grote belemmering zijn in het dagelijks leven waardoor iemand zich niet prettig voelt. Tevens kan overgewicht gezondheidsklachten met zich meebrengen zoals diabetes II, hart en vaatziekten, gewrichts klachten en een hoge bloeddruk veroorzaken. Er zijn steeds meer mensen waaronder ook kinderen die te veel wegen wat een gezonde manier van leven in de weg kan staan. Vooral bij kinderen met een overgewicht is het erg belangrijk om in te grijpen.

Gezondere levensstijl

Als gewichtsconsulent kan ik u prima helpen met het aanleren van een gezondere levensstijl. Denk hierbij aan het leren kiezen van gezonde voeding en wat deze voeding precies doet in het lichaam. Ook regelmatig bewegen is een belangrijk onderdeel. Door regelmatig af te spreken kunnen we bespreken of alles volgens verwachting gaat en of men op de goede weg is.

Strijd tegen overgewicht

Het aangaan van de strijd tegen overgewicht is vaak erg moeilijk , mede omdat het probleem vaak al jaren speelt en mensen geen oplossing meer zien. Veel mensen met overgewicht starten meerdere keren met een dieet en proberen zo van hun overgewicht af te komen. Voor vele is dit een zware opgave, die zonder steun van familie, vrienden of een partner moeilijk te voltooien is. Ik kan voor u de aangewezen persoon zijn om te helpen tegen overwicht. Door het mogelijk maken van het bespreken van het probleem en het opstellen van een plan kunnen er resultaten behaald worden.

Werkwijze

Gezond en verantwoord afvallen met een uniek voedingsprogramma.

Hoe? Door de oorzaken van overgewicht aan te pakken. Dat vraagt om een unieke en individuele aanpak, want elk lichaam is uniek. Daarom biedt Cure4Life u een medisch onderbouwd persoonlijk voedingsprogramma met normale, gezonde voeding, dat helemaal is afgestemd op uw lichaam en persoonlijke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat.

Het Cure4Life programma herstelt de balans

Op basis van een uitgebreide vragenlijst, bloed- en urineonderzoek stelt het medisch team van Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma samen. De kracht zit in de hoeveelheden en combinaties van natuurlijke, alledaagse voeding.

✔️ Gezond en verantwoord afvallen
✔️ Focus op het verminderen van gerelateerde gezondheidsklachten
✔️ In kaart brengen van de oorzaken van overgewicht en deze aanpakken
✔️ Persoonlijke adviezen geschreven door een medisch adviesteam
✔️ Inzicht in welk voedingspatroon voor u werkt
✔️ Persoonlijke begeleiding en coaching gedurende het gehele programma
✔️ Geen pillen of shakes, maar gewone gezonde voeding
✔️ Bewustwording en verandering van leefstijl

Boek vandaag nog een GRATIS info gesprek!

Bekijk de site van Cure4Life
*aangesloten bij BGN en Batc Natuurkundig Therapeut