Over ons

Rust, luxe, ontspanning & resultaten.

De Skin Expert van Den Helder en inmiddels al 10 jaar de autoriteit in het aanpakken van overgewicht en lichamelijke klachten.

Over Angelique

Mijn waarom komt voort uit mijn eigen klachten, al jaren last van vage klachten, vermoeid, pijnlijke ledematen, injectie ter verlichting en toch komen de klachten telkens terug.

Ik heb fibromyalgie blijkt uit onderzoek, een “onduidelijke“ ziekte.

Na mijn werk in de zorg (ziekenhuis – verpleeghuis als voedingsassistente en later tandartsassistente bleef mijn passie voor gezonde voeding opspelen.

Op zoek naar een oplossing ben ik gaan lezen en studeren, onderwerpen als “voeding en overgang “BGN gewichtsconsulent, leefstijl geneeskunde, en diverse aan voeding en leefstijl gerelateerde cursussen gevolgd.

Toepassing van een gezonde leefstijl heeft mij geholpen de klachten sterk te verminderen.

Inmiddels werk ik als weer 10 jaar als zelfstandige en sinds 4 jaar leg ik mij toe op lichamelijke verzorging en voeding.

Gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent

Angelique is gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent, ze is aangesloten bij beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Dat houdt in dat Angelique mensen met gewichtsproblemen volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon begeleid.

Up to date

Het team van Vilique Beauty & Lifestyle volgt vanzelfsprekend de ontwikkelingen van nieuwe producten en behandelingen op de voet. Door trainingen en bijscholing, via vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen. Met nieuwe inspiratie en opgedane kennis houden wij u daardoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden regelmatig aangepast aan het bestaande behandelingsprogramma.

Van strakke huid tot kilo’s afvallen

Wil jij graag weten wat de conditie is van jouw huid of wil jij ons volgende succesverhaal worden? Bekijk onze behandelingen en meld je aan voor een huidanalyse!
Bekijk onze behandelingen